d’Almarasweg filmpje op fietserbond site

dalmarasweg_juni-2009.jpgGisteren verscheen op de nieuwe site van fietsersbond afdeling Nijmegen een filmpje over de huidige situatie voor fietsers op de d’Almarasweg. Die situatie is gevaarlijk. Goede zet van afdeling Nijmegen om de site op deze manier in te zetten.
Moeten jullie wel regelmatig gaan kijken op die site natuurlijk! Hier dus! :-)

(Nog een tip voor de fietsersbond: Als je als geen problemen met auteursrechten wilt dan dan zet je dus geen muziek onder een filmpje. (Update: Het originele muziekje is inmiddels vervangen door een rechtenvrij deuntje.))

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Filmpje, Media, Verkeer. Bookmark de permalink.

2 Reacties op d’Almarasweg filmpje op fietserbond site

 1. Ziet er gezellig uit… NOT!

  Eigenlijk belachelijk dat automobilisten hun roestbak midden op de suggestie strook plempen, Er is volgens mij (net) voldoende ruimte om langs elkaar te gaan. ‘k Vraag me trouwens af wat er aan gedaan KAN worden. De weg verbreden lijkt me (op korte termijn) geen optie.

 2. Jan zegt:

  Ik ben het er helemaal mee eens .
  rechtdoor gaan verkeer op de zelfde weg [als fietser] hebben ze nog nooit van gehoord,ze zetten de auto zo dat jij er op alle manieren er doorheen moet zien te komen als je rechts af wilt slaan.
  Wat me ook mateloos irriteerd is dat de auto,s altijd op het fietsenpad gaan staan bij links of rechts afslaan, zie situatie Scheidingsweg /Grootstalselaan

  Auto mobilist moet meer opgevoed worden.