Bright slaat door [ update ]

Tot mijn verbazing zag ik vandaag op de site van het blad Bright het volgende verschijnen:

Bright magazine bundelt met Clear, het nieuwe relatiemagazine van Vodafone. Een unicum in bladenland.
Morgen verschijnt de eerste editie van Bright-Clear: de bundeling van Bright magazine, een uitgave van Veen Magazines, en Vodafone’s nieuwe relatiemagazine Clear, geproduceerd door Boomerang Publishing. De Bright-Clear combinatie verschijnt tweemaandelijks in een oplage van 100 duizend en wordt gratis verspreid via de winkels van Vodafone. De samenwerking tussen Vodafone, Boomerang en Bright is uniek in Nederland.”

Wablief? Ik heb een abonnement op Bright en lees nu dat Bright in combinatie met Clear de eerst komende 5 keer (1 jaar dus) gratis wordt verspreid in Vodafone winkels?

Verder schrijven ze:

“Bright magazine blijft ook als zelfstandige uitgave bestaan en wordt verspreid via kiosken, boekhandels, de grotere Albert Heijn filialen en in onze eigen online shop. Bij een abonnement krijg je Bright automatisch thuisbezorgd en heb je ‘m als allereerste.”

Ja dank je de Koekoek!

Bovenstaande vreemde zaak samen met de ergernis dat ik de laatste tijd artikelen uit de laatste Bright integraal op de website zag verschijnen hebben er voor gezorgd dat ik mijn abonnement heb opgezegd.

Kom op zeg!

[ Lees hier de aankondiging op hun site ]

[ Update ] Nu blijkt inderdaad dat het combinatieblad de hele Bright bevat en dat “clear” een apart onderdeel is. Helemaal gratis dus…

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Media. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.