Kabel zooi

kabelzooi_voor_knurft.jpgDit weekend alle kabels van de iMac losgehaald, wat nieuwe zaken geplaatst en de zaak weer aangesloten. Gelijk maar weer eens de stofzuiger op de Mac losgelaten. Dat was al te lang geleden!
Deze opereatie was nodig om de aansluiting van de EyeTV Hybrid te vervolmaken: Om het geluid van de Mac op de TV te krijgen moest ik een mini jack in de hooofdtelefoonuitgang stoppen en dat is een wel erg analoge actie. Om dat te omzeilen heb ik een UCA222 van Behringer aangeschaft, een goedkope USB Audio interface met tulp in/uit, S/PDIF, mini-jack uit.  In het EyeTV programma kies je dan de UCA222 als output, het andere geluid blijft gewoon uit de Mac komen.
Tegelijkertijd een oud USB Hubje vervangen door een meer-poorts met voeding geval en alles weer aangesloten: Netwerk, 2 x USB hub, muis, toetsenbord, TV, 2 x firewire HD, 2 x USB HD, EyeTV Hybrid, UCA222, inkjet scanner/printer, laserprinter, Kabels voor camera, telefoon, iPod, etc. (Gelukkig staat het meeste daarvan in de kast :-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, computers. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.