Met Knurft De Winter Door…

Met knurft de winter doorZoals jullie al in de weersvoorspellingen hebben kunnen zien kan het volgende week behoorlijk gaan vriezen. Tijd om de rubriek “Met Knurft De Winter Door” weer eens van stal te halen en een prominente plaats te geven in de linker side bar van deze site. Kom zelf met handige tips of aanvullingen en we breiden deze rubriek uit zodat winterfietsers er hun voordeel mee kunnen doen.
Kijk bijvoorbeeld eens naar deze fantastische hulpjes om je handen warm te houden als het ECHT koud is!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, de winter door, Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Met Knurft De Winter Door…

  1. kees zegt:

    @allemaal:

    Hebben jullie hier ook zo de schurft (!) aan: droge fietspaden die gestrooid worden en daardoor vocht gaan aantrekken? Gisterochtend was het weer zo ver: de eerste nachtvorst van de winter en de fietspaden (van de 14,5 km woonwerkverkeer fiets ik er ± 9 op fietspaden) zijn meteen weer wit van het zout, op sommige plaatsen liggen zelfs hoopjes. Daar gaat je mooie fiets: roesten, of als hij van aluminium is: corrosie. Je hoort hem knispreren. En die gestrooide fietspaden worden door dat zout vochtig en er moet de komende tijd dus vaker gestrooid worden. Zonde OOK van al dat zout. Hadden ze ook in de grond kunnen laten zitten en was de bodemdaling bij Franeker niet zo uit de klauwen gelopen.