Maandtotaal maart 2010 geplaatst

maandtotaal_maart_2010

Vandaag is op hetregentbijnanooit.nl de totaalgrafiek van maart geplaatst. Dit is de zevende totaalgrafiek van het tweede jaar van hetregentbijnanooit.nl.

Vandaag was de tweehonderdste rit van de tweede meting (vanaf 01-09-2009). Kijk op de grafiek voor de tussenstand…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Andere zaken, Weer. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Maandtotaal maart 2010 geplaatst

  1. Struikelaar zegt:

    Vanaf volgende week ben ik ook van plan elke week met de fiets te gaan. 25 Km enkele reis… Zul je zien dat de kleuren moet omwisselen :-/

  2. knurft zegt:

    @struikelaar: Dat is niet de goede instelling. Jij vraagt om regen, ik vindt altijd dat het niet gaat regenen :-) Da’s toch positiever. Vorig jaar had ik 28 ritten in april (18 km enkele reis). Geen regen gezien: http://www.ergens-op-inter.net/bijnanooit/2009/04/29/maand-totaalgrafiek-april-geplaatst/

  3. kees zegt:

    Toen ik onlangs mijn 200e rit sinds 1 september meldde riep ook iemand dat april en mei vaak erg veel regen geven. Statistisch gezien klopt dat misschien wel, maar het is in de vorm van buien, dat is dus erg lokaal en erg tijdelijk. Door op het juiste moment op de fiets te stappen kun je nat worden dus “sturen”. Zo kan je droog blijven dus ook “sturen”, ik noem dat tegen woordig “mijn persoonlijke opklaring”. Stay positive, stay dry.