#fail T-mobile klantenservice

t-mobile-webcare-fail.jpgGisteravond ontving ik om 22.00 uur een SMS notificatie met daarin de mededeling dat ik 2 voicemails had. De ene bleek van 18.30 uur en de andere van 20.00 uur. Vreemde zaak, zo’n vertraging van een paar uur. Vooral omdat ik op de locatie waar ik die avond zat regelmatig heb gecheckt of ik bereik had en of er telefoontjes waren: Wel bereik, geen oproepen gemist, geen voicemail notificaties.

Vanmorgen dus een telefoontje naar T-mobile klantenservice:
Eerst door het menu, daarna 10 minuten in de wacht, dan tijdens de uitleg van de klacht van de lijn gegooid. Geen zin om nog een keer te bellen. Dan maar twitteren naar @tmobile_webcare: Eerst vanwege pissigheid na de #fail van de klantenservice een tweet naar de verkeerde Twitteraccount (#fail van Knurft :-), dan alsnog naar de goede. Geen enkele reactie… (en ja, ik follow ze).

Een zo’n vertraagde notificatie veroorzaakt bij mij niet zo’n grote pissigheid. Ik wilde ook maar weer eens een klacht indienen over het ernstig slechte bereik hier in Grave. Ik heb nooit 3g en soms niet eens GSM. Als ik een telfort sim gebruik in het zelfde toestel werkt alles prima. Ze zouden dat “onderzoeken” maar daar heb ik ook nooit meer iets van gehoord…

De arrogantie van de klantenservice van t-mobile dus!

[ lees hier de update van enkele dagen later ]

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.