#fail T-mobile klantenservice (2)

t-mobile-fail.jpgOp 6 mei schreef ik over de klantenservice van T-mobile. Ik heb vaak problemen met die provider om dat de dekking hier in Grave heel slecht is. Die problemen heb ik al vaker doorgegeven aan de klantenservice. Ik zou dan teruggebeld worden, wat dan nooit gebeurde.
Enkele uren na mijn melding op Twitter @tmobile_webcare kwam er alsnog een reactie. Ik moest online een formulier invullen en dan werd er alsnog contact met mij opgenomen.

Vandaag kreeg ik een reactie per mail. Weinig behulpzaam want ze bevestigen de slechte dekking en gaan daar niets aan doen (wat dubbel vreemd wordt als je weet dat T-mobile heeft aangekondigd nog dit jaar de 3G dekking met 25% te willen verbeteren).

“…Naar aanleiding van uw melding heb ik de dekking op postcode 5361 KB gecontroleerd en kan ik bevestigen dat deze inderdaad niet zo goed is als T-Mobile graag zou zien.

De gewenste oplossing zou natuurlijk zijn, dat de dekking op postcode 5361 KB op korte termijn aanzienlijk wordt verbeterd. Helaas is er op dit moment geen verbetering gepland waar u voordeel van zou kunnen ondervinden. Om deze reden biedt T-Mobile u de volgende twee opties:

– U ontvangt vier maanden lang een korting van 50% op de vaste kosten van uw Relax 150 ’06 abonnement.
– Uw contract wordt zonder kosten ontbonden en u retourneert het toestel dat u bij het afsluiten van uw abonnement heeft ontvangen aan T-Mobile…”

Tja, wat moet je daar nou mee…
Daaruit blijkt ook dat ze de zaak misleiden: Op hun dekkingskaart is er geen probleem te zien bij mij in de buurt!
Dus: woon je in Grave en omgeving: Kies geen T-mobile! De dekking is niet wat hun kaart weergeeft en dat gaat het ook niet worden. Slechte zaak! #fail

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

7 Reacties op #fail T-mobile klantenservice (2)

 1. Same here… volgens de kaart zou ik uitstekende tot redelijke dekking moeten hebben met UMTS. Voor GSM heb ik (binnen) goed tot ‘auto/trein’ dekking (wat dat laatste ook mag betekenen). Veelal is het zo dat ik blij mag zijn als de verbinding halverwege een gesprek niet verbroken wordt. Over UMTS/HSDPA maar te zwijgen, zelfs buiten niet. Over een ongeveer 2 maanden loopt m’n abonnement af en ik hoop dat er ook non-T-Mobile provider ook de (te verwachten) nieuwe iPhone gaat leveren.

 2. knurft zegt:

  @Wilfred: Ik hoor het van veel meer mensen. Toch blijft @tmobile_webcare bovenstaande voorstel “service” noemen. Ik ben van mening dat als het dekkingskaartje misleidend is de enige service kan zijn: Zorgen dat de dekking is wat het kaartje aangeeft.
  Ik vermoed dat als de nieuwe iPhone ook door andere providers zal worden geleverd er volksverhuizing vanuit T-mobile zal gaan gebeuren…

 3. @Knurft, misschien een idee om een Tros Radar actie op te zetten?

 4. Victor zegt:

  Ook in Loenen aan de Vecht is de ontvangst erg slecht; Binnen in huis heb ik alleen bereik als ik in de vensterbank ga zitten,

  IK WIL TERUG NAAR KPN!!!

 5. knurft zegt:

  @Wilfred: Nee, ik houd niet van Tros Radar acties. Ik los de zaken op of maak ze duidelijk, en dan zorg ik er voor dat iedereen het verloop en de uitslag op mijn blog kan lezen. (Lees bijvoorbeeld mijn verhaal over Ziggo :-)

  @Victor: Ik leef met je mee. Kijk hier eens naar de reacties: http://www.bright.nl/t-mobile-gata-3g-capaciteit-verdubbelen

 6. Pingback: restzetel.nl

 7. j.mullers zegt:

  Mijn ervaringen met T-Mobile zijn ver onder de maat. Toen ik abonnee werd raakte mijn jongste zoon betrokken bij een busongeluk. Ik dacht een goede tel te hebben en vertrok voor zaken naar ZQ Azie. Ik heb hem en hij heeft mij niet een keer kunnen bereiken. Ook bij latere reizen is d bijdrage van T-mobile aan de zakelijke dan wel het vakantie genoegens de mededeling dat ze geen service kunnen bieden. Als je ze belt willen ze je je wachtwoord wel naar je I-phone sturen die helaas geen service heeft. De simpele mobieltjes van mijn kinderen doen het wel !