Fietsen voor Diabetes

logo_fietsenvoor-diabetes.pngEen tijdje geleden is de Diabetesvereniging Nederland begonnen met de actie: “Fietsen voor Diabetes“.

Van hun site:” ‘Fietsen voor diabetes’ daagt mensen met én zonder diabetes uit om op de fiets te stappen en zoveel mogelijk kilometers te rijden. Doel is om met z’n allen in 2010, tien keer de wereld rond te fietsen. Dat is 400.000 kilometer! Vul uw gefietste kilometers in op deze actiesite en maak kans op sportieve prijzen!”

Dat van dat bijhouden van het aantal gefietste kilometers kennen we natuurlijk al van sites als “fietsen scoort” en ik zie daar het nut niet zo van in. Maar omdat het ook bij dit initiatief gaat om het stimuleren van het gebruik van de fiets maak ik jullie er even op attent :-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Gezondheid. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Fietsen voor Diabetes

  1. Struikelaar zegt:

    Fiets liever tegen diabetes…

  2. knurft zegt:

    @Struikelaar: Ja, dat snapte ik ook niet helemaal :-)