Fietsmarkt in Nijmegen

Op zaterdagmiddag 18 september organiseert fietsdiensten.nl voor de gemeente Nijmegen weer een fietsmarkt op de Waalkade. Deze jaarlijkse fietsmarkt is een onderdeel van de “week van de vooruitgang”. En zoals ook vorig jaar is het thema “Fiets & Fun”.

Probeer eens een elektrische fiets!
Dit jaar is er speciale aandacht voor elektrische fietsen. Daarvan zullen maar liefst 10 verschillende merken te bewonderen en uit te proberen zijn.

Uit het persbericht:
“Een heel aparte fiets is de Taga. Deze fiets kan in een wip worden omgetoverd tot een kinderwagen. Van de Greenmachine, de onderhoudsvrije ligfiets van Flevobike, wordt iedereen enthousiast. Velox Europe is aanwezig met diverse trikes, Prana transportfietsen en een enorme collectie bijzondere fietsbellen. Strak Deens design komt van Biomega. De Poëziekoerier verzorgt én bezorgt weer op maat gemaakte gedichten. Er is ook een grote verscheidenheid aan moderne bak- en transportfietsen te bewonderen: van de Messenger XL van Kringko tot de Flevotrike. Wij hopen ook een aantal bamboefietsen te kunnen laten zien. In samenwerking met ‘Gevaarlijk Goed’ zijn er bmx stuntfietsers en berijders van fixies actief. Het ATB-team van Bureau Toezicht zal een aantal spectaculaire demonstraties geven.”

Kurft gaat er zeker naar toe, en @bijnanooit gaat vanzelfsprekend mee :-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Andere zaken, Gezondheid, Verkeer. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Fietsmarkt in Nijmegen