Big Dennis #fail

Slechte service BigDennis.comIk brand niet zoveel DVD’s maar wil er wel altijd een paar op voorraad hebben. Omdat ik weet dat er regelmatig vreemde compatibiliteitsproblemen zijn bestel ik dus bij BigDennis.com dezelfde DVD’s die ik een jaar daarvoor ook bij hen heb besteld. Die zijn niet heel goeddkoop, maar werken prima.

Na ontvangst (ze leveren snel!) blijk de eerste niet te werken, de tweede ook niet, de tiende en vijftienden ook niet, etc.
Om uit te sluiten dat het aan mijn DVD brander ligt pak ik 1 van de laatsten van de vorige levering (zelfde type, productnummer, barcode, etc). Die werkt wel. Ik pak er 1 van een andere merk: werkt ook…

Goed, een niet werkende stapel dus. Kan gebeuren en hoeft niet erg te zijn omdat Big Dennis op hun site hun “Uitstekende Service” noemt en het ook heeft over hun “retour garantie”.

Dus op hun site een RMA aangevraagd en wachten op een reactie…
Die was als volgt:

  • Ook al waren het dezelfde DVD’s, dan hoefde het toch niet dezelfde te zijn…
  • Op eigen kosten terugsturen (kon wel zo’n 2 weken duren voordat ze het zouden ontvangen, want moest doorgestuurd worden naar Duitsland.)
  • Als daar bleek dat het in 1 van hun DVD branders wel zou werken dan zouden ze ze terug sturen en moest ik daar weer 10 euro voor betalen.

Ik test een van de DVD’s thuis in een andere PC: werkt niet. Ik neem wat DVD’s mee naar het werk en test ze op twee andere PC’s: Op 1 PC werkt het wel, op de andere niet.

Ik heb dus van Big Dennis DVD’s ontvangen die niet dezelfde zijn als de vorige levering en die het in 3 van de 4 gebruikte PC’s niet doen. De afwikkeling van de service hebben jullie hierboven kunnen lezen. De service van Big Dennis blijkt dus slecht, abominabel, verschrikkelijk, niet aanwezig eigenlijk.

Dat was dus mijn laatste bestelling bij BigDennis.com en ik hoop met deze blogpost toch wat mensen ervan te kunnen weerhouden bij hun een bestelling te plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Big Dennis #fail