Nieuwe fietsenmaker in Grave :-)

logo-fietsplus.jpgWat een opluchting!
Vanaf deze week is er een nieuwe fietsenmaker in Grave: “Fietsplus Marton“. Helemaal nieuw is hij niet want Marton Roelofs was al jaren actief als “Marton Bikeservice” (gericht op mountainbike, race en bmx) maar nieuw is dat hij zich nu op een meer doorsnee fietspubliek is gaan richten, en dan ook nog vanuit een pand in het centrum van Grave.

Tot nu toe moesten wij het doen met “G. van de Braak tweewielers”, een zaak waar ik al heel lang niet meer naar toe ging omdat G zich vrijwel nooit aan afspraken hield. Heel vervelend en totaal niet klantvriendelijk…

Ook elektrisch
Naast bmx fietsen gaat Marton in zijn nieuwe zaak een breed assortiment aan bieden: van kinderfiets tot luxe e-bike en alle sportieve fietsen zoals race, atb en fietscross. Ligifetsen zie ik hem nog niet verkopen ;-) maar ik ben benieuwd of hij iets met mijn beixo Slim met cardan as kan als dat nodig is.

Ik ben net even langs geweest om de mooie zaak te bekijken en om hem succes te wensen. Altijd spannend, een nieuwe zaak beginnen. Zijn startpositie is niet slecht, met een concurrent die zich niet aan afspraken houdt. En hij heeft mij als nieuwe klant :-)

Er gloort hoop op fietsenmakers-gebied voor fietsers in Grave ;-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, onderhoud. Bookmark de permalink.

13 Reacties op Nieuwe fietsenmaker in Grave :-)