Nieuwe bel!

nieuwe_ding-dong_bel.jpg

Vandaag was ik op “nieuws op wielen” op het terrein van het oude Gelderlander gebouw in Nijmegen. Daar heb ik in het kraampje van de firma veloxeurope.nl een nieuwe bel gekocht. Mooi man! Het is geen kleintje, en er klinkt een stevige “Ding Dong” uit.

[ klik op de foto voor een grotere ]

Beluister de bel hieronder

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Modificaties, Weer. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nieuwe bel!

  1. Struikelaar zegt:

    Ik heb lekker de hardste (zei de verkoopster tenminste) en een bidonhouder gereedschapsbox…

  2. knurft zegt:

    @Struikelaar: Ik was niet overtuigd door het volume en heb in hun stand uitgebreid vergelijkend warenonderzoek gedaan. Met zo’n bidonhouder moet je wel goed uitkijken wat je drinkt in het donker! :-)

  3. Rob van den Akker zegt:

    Ik heb ook zo’n ding-dong bel op mijn fiets gemonteerd. Veel harder dan dat gaat het volgens mij niet. Heerlijk, zo’n ouderwetse en luide fietsbel. Uitermate geschikt om slaapdronken of ik-zit-in-mijn-eigen-wereld-en-let-verder-nergens-meer-op voetgangers te waarschuwen voor mijn komst (succes niet 100% gegarandeerd).