Vaarwel ligfiets@googlegroups.com

Ik ben vanaf januari 2005 lid van de mailinglist http://groups.google.nl/group/ligfiets. Dat is een hele handige lijst over alles wat met ligfietsen te maken heeft. Deze list staat los van de ligfiets vereniging NVHPV, maar vanzelfsprekend is er een flinke overlap van lijst- en qua NVHPVleden.

Vandaag heb ik echter besloten mijn lidmaatschap op te zeggen.

In het begin zocht en kreeg ik veel info van de lijst en na enige tijd ging ik er ook actief aan deelnemen. Na verloop van tijd zie je steeds vaker vergelijkbare dingen langskomen. Ook weet je soms al van tevoren hoe bepaalde mensen gaan reageren, wie daar dan weer op reageert en hoe dat afloopt :-)
Doorlopende langdurige testen van banden zijn aan de orde van de dag en dat is zeker interessant voor een bepaald publiek. Ik ga daar echter wat simpeler mee om. 1 soort anti-lek band (Ja, ik weet dat hij niet snel is) zo hard mogelijk oppompen en en lekkebandenhebjebijnannooit.

De afgelopen dagen is er weer eens een vermoeiende discussie aan de gang. Deze keer over iemand die merkte dat hij op de lijst op “moderatie” was gezet (Berichten gaan niet automatisch naar de lijst maar worden eerst “gekeurd” door de lijstbeheerder). Die moderatie bleek te zijn “aangevraagd” door het bestuur van de NVHPV.
De betreffende persoon (die op de lijst een zeer eigen en niet door iedereen gewaardeerde stijl heeft) zou zich binnen de NVHPV op een ontoelaatbare manier manier hebben gedragen.

Oeverloze discussies volgen over de onafhankelijkheid van de lijst, lijstbeheerders geven geen duidelijke antwoorden, en het gaat maar door…

Mocht je info over ligfietsen willen dan kun je daar best een kijkje gaan nemen. Er is veel nuttigs te lezen, maar ik haak af.

Bedankt allemaal en misschien tot ziens…

 

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Andere zaken, Media. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Vaarwel ligfiets@googlegroups.com