Nieuwe indeling hetregentbijnanooit.nl

under-constructionVandaag is hetregentbijnanooit.nl enkele uren off-line geweest. Het werd tijd voor een nieuwe vormgeving/indeling. De opeenvolgende fietspoppetjes zijn simpel en duidelijk, maar toch had ik vaak een nieuwtje dat ik wilde vermelden. Vanaf nu kan dat in een tweede kolom op de site zonder dat de basisinfo daar veel onder te lijden heeft. Wat vinden jullie er van?

Dit bericht is geplaatst in Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Nieuwe indeling hetregentbijnanooit.nl

  1. Karel Janssen zegt:

    De nieuwe site ziet er op het eerste zicht goed uit.
    Uit het donkere wolkje (in geval van regen) zou ik misschien toch wat regen laten komen. Nu is het mogelijks voor een nieuwe bezoeker niet duidelijk dat hiermee een regenrit (en niet een bewolkte rit) bedoeld wordt…

  2. Lijkt prima te werken. Ook bij een ipad die ik rechtop hou.

    Goed idee!