Fijn, dat loggen van ip nummers van mensen die reageren :-)

Op het moment dat iemand reageert op een blogpost (ook al doet hij of zij dat met achterlating van verschillende fake namen en e-mailadressen) logt de reactie- en antispammodule fijntjes het ip nummer van waaraf die persoon de reacties plaatst.

Leerzaam :-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Fijn, dat loggen van ip nummers van mensen die reageren :-)

 1. piet zegt:

  Het spijt me geachte heer Poels mijn kinderen bedoelden het niet serieus ze waren alleen maar verveeld en van daar dat ze tot het idee kwamen om dit te doen het zal niet meer gebeuren Groetjes Angelica.

 2. piet zegt:

  de naam piet staat er omdat mijn man dit geschreven heeft met mij

 3. katar zegt:

  ip nummer loggen ????

  gaat je hier niet lukken