Verslag van “kletsen aan het Uddelermeer”

Op zondag 28 oktober was “Ligfietsclubs kletsen aan het Uddelermeer” georganiseerd door “plat Zwols“. Naast Plat Zwols vertrokken De Utrechtse Heuvelrugliggers, Steilachterover (Arnhem e.o.) en Almere Liggers vanuit hun eigen plaats. Rond 12.30 uur was iedereen gearriveerd. Ik moest uit Grave komen en had aan steilachterover gevraagd of ik in Arnhem aan kon sluiten. We bleken maar met z’n 3en te zijn. Frank, Marten en ik.

Ik heb vorige week griep gehad en twijfelde of ik zou moeten gaan. Mocht ik in Arnhem merken dat het te veel van het goede zou zijn, dan kon omdraaien altijd nog… Leuk om, tijdens het nuttigen van warme Chocomel en appeltaart met slagroom, een hoop mensen die ik alleen van de mailinglijst ken een in het echt te mogen aanschouwen.
De terugweg was lastig met harde koude wind tegen. In Arhem had ik het wel gehad. Na een korte stop en wat eten verliep de rest van de terugweg voorspoedig. (Wel goed geslapen daarna trouwens :-)

Met dank aan Frank voor het uitzetten van de mooie route over de Veluwe!
Toen ik thuis kwam stond er 158,5 kilometer op de teller.

(klik op een thumbnail en blader dan door de grote afbeeldingen door met de muis op de linker- of rechterhelft te klikken. De pijltjestoetsen werken ook.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.